Президентът (2002 - 2012 г.) Георги Първанов заяви, че не е

...
Президентът (2002 - 2012 г.) Георги Първанов заяви, че не е
Коментари Харесай

Първанов: Дано да не се налага да избираме между Радев и Борисов

 Президентът (2002 - 2012 г.) Георги Първанов съобщи, че не е вдъхновен от протичащото се в страната. По думите му не са оптимистични нещата в политиката, стопанската система и облика на България.

" Има доста и заслужени рецензии към държавното управление, що се отнася до рецесията в опазването на здравето. В доста връзки Оперативният щаб и държавното управление се оправят. Могат да се насочат доста укори, що се отнася до носенето на маски и свалянето им, банките, обсадата на огромните регионални центрове. Но удържат ситуацията ", уточни той в предаването " Опорни хора ". 

За него е необяснима поръчката от 1 март да се провиснал коланите и да се отворят заведенията. Много отчетливо се вижда по какъв начин нараства броят на инфектираните, а работим за това да се отворим - злополуката е неизбежна, безапелационен е Първанов. 

" В Брюксел не съумяха да заловен нещата с имунизациите, дори ги изпуснаха. Ние сме част от това комплициране. Даже стоим по-зле на фона на Европа. Сърбия съумява да се имунизира 10 пъти повече. Защо не създадем това, което направиха хърватите - оповестиха, че са си договорили количество от Sputnik V ", сподели още президентът (2002 - 2012 г.) пред .

" Не имам вяра в тезата, че хората ги е боязън за изборите. Могат да отидат на ресторант, на ваучър... Не би трябвало да има проблем там, където ще бъдат основани оптимални гаранции за тяхното здраве. Няма да гласоподават по други аргументи - разочароваха се от партиите. Очаквам близка до естествената интензивност ", счита Първанов. 

Според него в този момент у нас няма никакви идейни разлики сред партиите и като цяло няма никакви хрумвания. Има тежък абстрактен недостиг. Големият проблем е в личностната непоносимост сред водачите в лявото пространство. Затова не стана огромната коалиция, която би могла да събере поддръжка, тъй че да в профил ГЕРБ и десницата от власт, изясни гостът на Ганиела Ангелова.

" Левицата ще поседи на аварийна пейка и след тези избори. Не е изключено да не стане кабинет и наесен да се отиде 2 в 1. В публичен проект не сме подготвени за избори до дупка. Уви, в последните години от " Позитано " не предложиха съществени хрумвания ", разяснява. 

Бившият ръководител на АБВ означи, че е чул президента за това, че не би трябвало да има взаимни отстъпки след изборите, само че самият Първанов моли партиите да дефинират границите на компромисите.

Президентът в интервала (2002-2012 година) разяснява и поддръжката към Радев от страна на Българска социалистическа партия.

“По-вероятно е левицата да го поддържа, само че в случай че той чака да събере при втория избор гласовете на последователите на Българска социалистическа партия и тези  на другите протестиращи партии, то бърка. Дано да не се постанова да избираме сред и на президентския избор “, съобщи още Първанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР